امضای تفاهمنامه هوشمندسازی ۱۵ میدان نفتی و گازی/ تشکیل مرکز راهبری هوش مصنوعی و میادین دیجیتال
به گزارش راوی نفت به نقل از شانا، سید مهدیا مطهری در نشست تخصصی «چالشهای فناورانه شرکت ملی نفت ایران» در روز نخست دومین رویداد پتروتِک گفت: بهبود بهرهوری از طریق ارتقای سطح فناوری در شرکت ملی نفت ایران و شرکتهای تابعه با تعریف اجرای تجاریسازی و بهینهسازی سبد پروژههای پژوهشی و فناورانه و استفاده از بازیگران زیستبوم فناوری و نوآوری جزو مأموریتها و چشماندازهای این شرکت بهشمار میآید.
وی بهبود بهرهوری اقتصادی طرحها، بهبود تولید اقلام، کالا و فناوریهای راهبردی، افزایش پیادهسازی پایلوتهای فناورانه، ارتقای فناوریهای مرتبط با حوزه هدف توسعه نقش دانشبنیان، بهبود ارزیابی اقتصادی طرحها و بهبود جذب بودجه مصوب سالانه برای افزایش ظرفیت جذب فناوری از جمله اهداف شرکت ملی نفت ایران بهشمار میآید.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران حوزههای هدف فناوری در این شرکت را تولید و بهرهبرداری، بهینهسازی، مصرف انرژی، حفاری و اچاسئی اعلام کرد و گفت: پدافند غیرعامل، اکتشاف و ارزیابی، انرژیهای پاک و هوشمندسازی از دیگر اهداف فناورانه این شرکت است.
مطهری اهم اقدامات برای متوزانسازی سبد پورتفولیوی شرکت ملی نفت ایران را پایلوت میدانی ازدیاد برداشت سامانههای مدیریت یکپارچه، طرح احیای چاههای بسته و کمبازده، واگذاری بیش از ۳۰ حلقه چاه، امضای تفاهمنامه هوشمندسازی ۱۵ میدان نفتی و گازی و تشکیل مرکز راهبری هوش مصنوعی و میادین دیجیتال دانست.
وی گفت: تشکیل کارگروه میدانهای نفتی و گازی دیجیتال در شرکتهای تابع با هدف مدیریت هوشمند تقاضا، تعیین بخش عملیات مرتبط با زنجیره ارزش بالادستی، انجام فرآیند غربالگری و مطالعات امکانسنجی، تشکیل و تقویت شرکتهای پیمانکاری عمده فناوریهای میدانهای نفتی و ایجاد نهادهای استاندارد ارزیابی و تعیین صلاحیت میدانهای نفتی و گازی دیجیتال اقتصادی ایجاد شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰